WORLD CLASS BUCUREȘTI MALL

Din 2018, ai încă un club aproape de tine. World Class vine în București Mall Vitan

PROFITĂ DE OFERTA SPECIALĂ DE LANSARE!

Economisești până la 150 de euro la abonament și, până în aprilie 2018, te antrenezi gratuit în 25 de cluburi* în toată țara.

*Cluburile sunt din categoria de abonament Gold.

CUMPĂRĂ ONLINE CERE DETALII

Ai la dispoziție cele mai noi echipamente de la Technogym și accesorii de functional training de ultimă generație. Benzi de alergare, eliptice, aparate pentru fiecare grupă musculară, accesorii precum Core Bags, Bulgarian Bags sau kettlebells – toate te vor ajuta să ai antrenamente cât mai eficiente.

Toți antrenorii personali din World Class au expertiză și certificări internaționale şi participă constant la cursuri, conferințe sau evenimente de specialitate. Mai mult, unii dintre ei sunt câștigători ai unor competiții sportive naționale, regionale ori mondiale.

De la clase create de experţii World Class până la programe Les Mills, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume – în studiourile de aerobic ai multiple variante. BodyPump, BodyCombat, Interval, Yoga, Pilates, BOSU, CXWORX sunt doar câteva dintre clasele care te vor ajuta să te remodelezi.

Timp de 60 de minute cânti și te distrezi alături de partenerii de cursă, în timp ce îți tonifici picioarele și fesierii și îți îmbunătățești aparatul cardiovascular. În programul de group fitness vei găsi mai multe tipuri de clase de cycling, astfel încât să-ţi alegi varianta potrivită ţie.

TOT CE AI NEVOIE PENTRU ANTRENAMENTELE TALE, GĂSEȘTI ÎN WORLD CLASS BUCUREȘTI MALL

Fie că preferi să lucrezi singur în sală, să ai un antrenor personal dedicat ție sau să mergi la clase de group fitness, în World Class București Mall ai toate opțiunile.

Clubul va avea

  • o sală dotată cu cele mai noi echipamente de la Technogym
  • un studio de cyling
  • un studio de aerobic
  • clase variate de group fitness, pentru orice tip de condiţie fizică
  • pachete speciale de antrenamente personale

CERE OFERTA

Lasă-ne mai jos datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Sunt de acord ca datele cu caracter personal furnizate să fie utilizate în conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare.

UN NOU CLUB MAI APROAPE DE CASA ORI BIROUL TĂU!

Adresă: Centrul Comercial Bucuresti Mall, Calea Vitan 55-59, etaj 2, sector 3, Bucuresti.
Autobuze: 123, 124
Tramvaie: 1, 23, 27

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

World Class București Mall

Calea Vitan 55-59, București

Map Data
Map data ©2018 Google
 
 
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google
 
 
 
 
Map
Satellite